Universitatea Craiova, mutare de ultimă oră pe piața transferurilor

Universitatea-Craiova-Gaz-Metan

foto: prosport.ro

Universitatea Craiova intenţionează să-l readucă pe fundaşul dreapta Ivan Martic, aflat acum în lotul echipei elveţiene FC Sion, ocupanta locului 7 în prima ligă.

Plecat în urmă cu un an şi jumătate din Bănie, Ivan Martic nu a reuşit să se impună la formaţia din ţara sa natală, pentru care a adunat numai două prezenţe în acest sezon la prima echipă.

Ivan Martic a evoluat la Universitatea Craiova între 2017-2020, timp în care a jucat 74 de meciuri, reuşind 5 goluri şi 7 pase de gol.

Universitatea Craiova pregăteşte readucerea lui Ivan Martic

Ivan Martic este nemulţumit de statutul pe care-l are la echipa de club, în aceste condiţii fiind extrem de atras de o revenire în Bănie.

În ultima perioadă, Martic a postat pe pagina sa de facebook mai multe fotografii din perioada în care a evoluat la Universitatea Craiova, cu care a reuşit să câştige Cupa României, în 2018.

„La început nu eram foarte convins să mă duc în România, dar s-a dovedit o surpriză extraordinară. Am fost foarte impresionat de campionat, dar mai ales de clubul Universitatea Craiova. Acolo fanii erau incredibili, toți erau nebuni după fotbal. Nu am văzut niciodată atât de multă pasiune, nici măcar la Verona, e un mic Napoli acolo”

spunea Ivan Martic, anul trecut.
Exit mobile version