Universitatea Craiova își vinde una dintre vedete după returul cu Vllaznia

Universitatea-Craiova

foto eurosport.ro

Universitatea Craiova este gata să își vândă unul dintre cei mai buni jucători din lot, pe Gustavo Vagenin. Brazilianul va părăsi pentru a treia oară echipa din Bănie, după ce în 2018 a plecat pentru prima dată, iar în 2020 a doua oară.

Universitatea Craiova îl va lăsa să plece pe mijlocaș în Iran, dar numai după returul cu Vllaznia, meci din cadrul turului doi al calificărilor pentru grupele Conference League, potrivit prosport.ro.

Negocierile au decurs foarte bine, iar Mihai Rotaru a acceptat într-un final oferta pentru Gustavo. Patronul va încasa și o sumă de bani în urma plecării acestuia, peste 200.000 de euro.

Trupa la care brazilianul ar urma să evolueze ar fi Tractor FC, formație care a terminat sezonul trecut de campionat pe locul 13, cu doar 31 de puncte. Lotul acestora este evaluat la 7,7 milioane de euro, iar cel mai valoros jucător este portughezul Ricardo Alves, venit în această vară de la Kairat Almaty, contra aceleiași sume pe care Universitatea Craiova o va primi în schimbul lui Gustavo.

Gustavo a evoluat pentru Universitatea Craiova în 44 de meciuri, în toate competițiile, perioadă în care a marcat 12 goluri și a oferit șapte assist-uri.

Exit mobile version