Universitatea Craiova întâlnește luni, de la ora 21.00 pe CFR Cluj

CFR-Universitatea

Foto: Sport Pictures

Derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova este programat luni, 20 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

Andrei Ivan a prefațat meciul cu campioana României, prin intermediul unui interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova. Atacantul a declarat că vrea să profite de forma slabă a ardelenilor, care au pierdut ultimele două meciuri disputate.

„Va fi un meci dificil, deşi ultimele meciuri la Cluj le-am câştigat şi mergem cu gândul de a lua şi acum trei puncte. Mi-a lăsat o impresie o bună CFR-ul în cupele europene, au rămas în 10, dar au făcut o partidă bună, mai au un meci în retur şi cred că vor câştiga.

Nu pot să dau din casă, să spun cum vom juca, noi trebuie să mergem la Cluj să luăm cele trei puncte şi vom vedea cum o să le luăm„,

a declarat Andrei Ivan.

Potrivit celor de la Fanatik, Omrani va lipsi cu siguranță în meciul cu Universitatea Craiova și nu va putea evolua în cel puțin câteva partide după cea contra oltenilor.

Laurențiu Reghecampf: ”Au pierdut și trebuie să profităm!”

Înaintea partidei din campionat, Laurențiu Reghecampf a declarat că va încerca să profite cât mai mult de situația în care se află echipa antrenată de Dan Petrescu.

”Ca orice meci împotriva celor de la CFR, va fi un meci foarte dificil pentru noi. Jucăm cu echipa campioană, jucăm cu o echipa puternică, foarte bine organizată, cu jucători de valoare. Cu siguranță pentru noi va fi un meci foarte greu.

Sperăm să profităm de acest moment și să reușim să ne câștigăm punct sau puncte. Cu siguranță CFR formează un grup puternic, cu un antrenor foarte bun şi jucători care au calitate individuală foarte bună„,

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version