Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 20.30 pe Academica Clinceni

U-Craiova-Academica-Clinceni

Foto: Sport Pictures

Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe Academica Clinceni, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Liga 1.

Laurenţiu Reghecampf, este de părere că alb-albaştrii nu-şi vor dezamăgi susţinătorii şi că sunt concentraţi asupra misiunii.

„Cu siguranţă vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziţie, cu mare seriozitate. Indiferent de poziţia ocupată în clasament de cei din Clinceni noi vom aborda jocul concentraţi şi o să încercăm să câştigăm cele 3 puncte. Totul depinde numai de noi„,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Trei absențe impotante pentru Universitatea Craiova

Nu ascund faptul că după ultimul meci Elvir Koljic nu s-a putut pregăti 100%, având o problemă de sănătate. Şi Conte la fel. După acea problemă la gleznă nu şi-a revenit. Îl mai avem şi pe Screciu suspendat, dar toţi cei care au fost la loturile naţionale au revenit apţi şi s-au pregătit foarte bine.

a completat „Reghe“.

Reghecampf: „Ante Roguljic ne-a plăcut tuturor”

Antrenorul alb-albaștrilor s-a declarat mulțumit de felul în care mijlocașul Ante Roguljic, unul dintre ultimele transferuri ale Craiovei, s-a comportant la antrenamente.

„S-a pregătit foarte bine, sper ca în scurt timp să ia parte la meciuri. Vă pot spune că s-a antrenat foarte bine, reacția lui a fost una pozitivă, ne-a plăcut tuturor. Depinde de el cum se va integra în lot în perioada următoare”,

a spus antrenorul.
Exit mobile version