Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș, ora 18:30, stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie

Universitatea-Craiova-Gaz-Metan

foto: prosport.ro

Universitatea Craiova se află într-un plin proces de transformare după instalarea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică. Oltenii au înregistrat rezultate mixte de la venirea noului antrenor, bifând o victorie și două înfrângeri.

După primele 5 etape, echipa din Bănie se află la limita locurilor de playoff, situându-se pe locul 8, sub rivala U Craiova 1948.

În cazul unei victorii pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, formația pregătită de Reghecampf poate urca până pe locul 5.

Gaz Metan Mediaș se află la coada clasamentului, fiind penultima echipă din Liga 1. Elevii lui Mihai Teja au strâns doar 4 puncte în primele 5 meciuri, însă au avantajul faptului că au reușit o victorie în ultimul meci, în timp ce craiovenii au suferit un eșec.

Elvir Koljic, Andrei Ivan și Antoine Conte sunt refăcuți după accidentările suferite

Laurențiu Reghecampf le-a dat câteva vești bune fanilor, anunțând că jucătorii Elvir Koljic, Andrei Ivan și Antoine Conte sunt refăcuți după accidentările suferite.

”E clar că trebuie să câştigăm meciul, acesta va fi obiectivul nostru de la partidă la partidă. Încercăm să clarificăm cât mai repede anumite probleme pe care le avem în lot, şi aici mă refer la jucătorii care au probleme de sănătate.

Băieţii arată din ce în ce mai bine, păcat că nu au reuşit un rezultat pozitiv la Arad, cred eu că după ceea ce s-a întâmplat pe teren meritam măcar un rezultat de egalitate.

A revenit şi Koljic, vor reveni şi ceilalţi doi, Ivan şi Conte, încet-încet începem să conturăm un ’11’ cât mai competitiv şi să încercăm să câştigăm cât mai multe partide, cât mai multe puncte”,

a declarat Lauren’iu Reghecampf.
Exit mobile version