Universitatea Craiova, eliminată din Europa Conference League

Universitatea Craiova-Laci - captura DigiSport

Universitatea Craiova-Laci - captura DigiSport

Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu echipa albaneză KF Laci, 0-0, joi seara, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al competiţiei. Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 în prima manşă.

Singura ocazie a celor de la Universitatea Craiova, în prima repriză, a fost una uriaşă, bosniacul Koljic ratând singur cu portarul (36). Universitatea Craiova a construit lent şi previzibil, astfel că ocaziile au întârziat să apară şi după pauză. Laci a avut prima oportunitate, dar Lazar a prins şutul de la distanţă al lui Mazrekaj (70), relatează Digi24.ro.

Cîrțu: „Trebuie să luăm măsuri”

Cîrțu anunță o mică revoluție la Craiova, unde clubul va analiza serios eliminarea rușinoasă din Conference League, după 0-0 și 0-1 cu Laci, relatează DigiSport.ro.

„Nu am multe de spus, mi-e greu să explic acest eșec. Nu mai trebuie să facem paralele între Craiova Maxima și actuala Craiova, nu are rost. Important este să analizăm, să tragem niște concluzii și să luăm niște măsuri radicale în ceea ce privește lotul de jucători.

a declarat Sorin Cîrțu, președintele Universității Craiova

3 echipe românești au fost eliminate în aceeași zi

Toate cele trei echipe românești au fost eliminate din preliminariile Conference League în aceeași seară. FCSB, CSU Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au fost scoase de kazahi, albanezi și slovaci, iar România a rămas fără reprezentate în cea mai nouă competiție continentală.

Reprezentanta Kazahstanului, Șahtior Karagandy a fost egală cu FCSB, 2-2 la general după 90 de minute, dar s-a impus apoi la loviturile de departajare. Apoi a intrat în luptă Sepsi Sfântu Gheorghe, contra lui Spartak Trnava, cu care a făcut 1-1 la general și a pierdut tot la loviturile de departajare.

În fine, Universitatea Craiova nu a putut marca acasă în poarta albanezilor de la KF Laci, în fața cărora au cedat cu 0-1 în tur. Formația preluată de curând de antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost, deci, ultima eliminată din Conference League.

Prin urmare, singura echipă românească rămasă în competițiile europene este CFR Cluj, care va juca în turul al 3-lea al preliminariilor Ligii Campionilor cu elvețienii de la Young Boys Berna.

Exit mobile version