Universitatea Craiova- Dinamo București

Universitatea Craiova - Dinamo

foto prosport.ro

Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo se va disputa de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul etapei a zecea din Liga 1.

Dinamo, echipă care vine după șase înfrângeri consecutive în Liga 1, are un meci extrem de complicat în această seară, în deplasare cu CS Universitatea Craiova, una dintre favoritele la titlu din Liga 1.

CS Universitatea – Dinamo, cel mai tare meci al etapei, e și un derby al rivalităților între cele două galerii, care n-au ezitat în niciun meci să-și arate antipatia reciprocă. Fiecare duel direct dintre cele două a fost un prilej pentru ca suporterii să se „înțepe” prin mesaje ironice.

Elvir Koljic s-a accidentat și nu este în lot

Elvir Koljic s-a accidentat la meciul cu CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României, scor 1-0, și nu e în lotul lui Laurențiu Reghecampf pentru meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo București.

Vârful bosniac a simțit dureri în zona inghinală și nu s-a mai pregătit alături de echipa din Bănie de la partida cu ardelenii.

Elvir Koljic a jucat în opt dintre cele nouă partide disputate până acum. Bosniacul a reușit să înscrie un singur gol, în meciul cu Rapid, câștigat cu scorul de 2-1 în deplasare. A fost primul gol al fotbalistului după un an.

Exit mobile version