Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Încă o umilință pentru ”câini”

universitatea-craiova-dinamo-bucuresti

FOTO: sportpictures.eu

Oltenii nu au avut milă de echipa lui Sorin Colceag, pe care au învins-o cu 5-0. Houri, Ivan, Cîmpanu, Căpățînă și Markovic au marcat golurile pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf, care a urcat pe locul șapte.

„Câinii” au jucat timp de 75 de minute în inferioritate numerică, după ce Giafer a văzut cel de-al doilea cartonaș galben în minutul 16, pentru un fault în careu asupra lui Ivan. La aceeași fază, arbitrul a arătat și punctul cu var, iar Houri a deschis scorul pentru gazde.

Scenariul a părut asemănător cu cel din partida cu FCSB. „Câinii” au avut un jucător eliminat devreme, de această dată pe Deniz Giafer, în minutul 16, iar apoi a urmat căderea.

Deși au intrat doar cu 1-0 la pauză, oltenii s-au desprins după pauză și au obținut cea mai clară victorie în fața lui Dinamo din duelurile directe.

Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu șase puncte. Acum, ”câinii” au și cea mai slabă apărare, cu 24 de goluri primite în 10 meciuri.

Dacă Mircea Rednic va reveni pe banca lui Dinamo după pauza pentru meciurile echipei naționale, antrenorul va avea un prim meci cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare, în weekend-ul 16-17 octombrie.

Exit mobile version