Universitatea Craiova, desființată după înfrângerea cu Farul. Mihai Rotaru, vinovat pentru rezultatele slabe?

Universitatea-Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Universitatea Craiova este desființată după înfrângerea suferită pe terenul celor de la Farul Constanța. Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Farul Constanța de la Ovidiu, scor 1-2, în etapa 24 din Superliga, iar formația antrenată de Eugen Neagoe este desființată de Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu s-a arătat total dezamăgit de ceea ce a arătat echipa lui Eugen Neagoe. Fostul mare jucător al lui Dinamo și Rapid spune că Universitatea Craiova a arătat ca o echipă nou promovată.

„Mie mi s-a părut Craiova ca o echipă nou-promovată. Primele 45 de minute am zis că Farul joacă singură. Nu știu ce să întâmplă acolo, cred că au o problemă de vestiar și nu de antrenori”

„S-au schimbat prea mulți antrenori, deci nu acolo e problema. Nu sunt jucători răi, dar dacă nu au rezultate și nu reușesc nimic. Sunt prea bine plătiți și nu se întâmplă nimic când au probleme”,

a spus Dănuț Lupu, conform Fanatik.

Dănuț Lupu vede o greșeală de strategie din partea lui Mihai Rotaru

Dănuț Lupu este de părere că jucătorii de la Universitatea Craiova au început să nu mai dea totul la meciurile din Superliga după ce Mihai Rotaru a anunțat că se va retrage de la formația din Bănie.

„Poate să fie și problema că a zis că vrea să plece în vară. Jucătorii nu își mai dau interesul. Rotaru nu a spus că dacă ia campionatul rămâne, a spus că oricum pleacă. E greșit mai ales știind rivalitatea dintre echipele de la Craiova”,

a mai spus Dănuț Lupu.

După înfrângerea cu Farul Constanța, echipa antrenată de Eugen Neagoe se află pe locul cinci în clasamentul din Superliga, cu 41 de puncte, la trei în spatele celor de la FCSB și la opt distanță de Sepsi OSK, ocupanta locului șase.

Pentru Universitatea Craiova urmează o nouă partidă complicată în următoarea etapă din SuperLiga. Va juca împotriva campioanei CFR Cluj pe propriul teren.

Exit mobile version