Universitatea Craiova – CS Mioveni 5-2. Andrei Ivan, one-man show!

Andrei-Ivan

foto gsp.ro

Universitatea Craiova a înregistrat a cincia victorie consecutivă în Liga 1. Știința s-a impus sâmbătă seară, scor 5-2, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației CS Mioveni. Confruntarea a contat pentru etapa a 14-a.

Antrenorul oltenilor a fost nemulțumit de faptul că elevii săi au încasat două goluri. De asemenea, Laurențiu Reghecampf are motive de îngrijorare, chiar dacă echipa sa câștigă meciuri pe bandă rulantă.

„Mă așteptam să fie greu meciul. Majoritatea jucătorilor nu au fost 100% în meci. E o echipă foarte bine organizată. Nu trebuia să primim golurile. Vin din greșeli. Le-am spus să aibă răbdare. Am exersat, dar nu am avut timp.

Va veni o perioadă în care echipa va cădea. Marcăm multe goluri. Vor apărea probleme și la noi. Trebuia să uzăm de valoarea individuală a jucătorilor noștri„,

a declarat Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Andrei Ivan a fost omul meciului pe „Ion Oblemenco”. Atacantul a marcat de patru ori și a devenit primul jucător care dă patru goluri într-un meci, în acest sezon. De partea cealaltă, Bogdan Rusu a reușit și el o „dublă”. Jovan Markovic a închis tabela, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf a obținut un nou succes la scor.

Universitatea Craiova a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1 și au urcat pe locul secund în campionat. De partea cealaltă, CS Mioveni rămâne pe locul 12, cu 12 puncte.

Exit mobile version