Universitatea Craiova – CFR Cluj, astăzi de la ora 21:30

Dan-Petrescu-vs-Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc a doua oară consecutiv în 3 zile. După succesul din campionat al ardelenilor, Craiova vrea să-și ia revanșa în Cupă și să îi elimine pe băieții lui Dan Petrescu.

După succesul cu 1-0 de acum 3 zile din campionat, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, anunța că va veni cu echipa a doua pentru a încerca să elimine Craiova din Cupă.

Obiectiv pentru Reghecampf: Cupa României

„E puțin cam dificil după ultima partidă jucată la Cluj. Sper ca băieții noștri să aibă o altă prezentare, o altă atitudine. Jucăm acasă, un meci decisiv pentru a merge mai departe. Am discutat după ultima partidă, sper ca ei să fi înțeles ce le-am transmis, să avem o atitudine mult mai bună și să ne calificăm mai departe.

Câștigarea Cupei este un obiectiv pentru noi, trebuie să ne sacrificăm pentru asta, sa facem tot ce putem. Principalul nostru obiectiv este câștigarea campionatului, le-am spus asta și jucătorilor.

Cupa este o competiție foarte dificilă, avem un singur meci unde trebuie te concentrezi, să dai importanță foarte mare la tot ce se întâmplă pentru a putea să te califici mai departe. Suntem obligați să facem un joc bun pentru noi, pentru fani și club. Ultima noastră apariție în campionat nu a fost ce ne-am dorit, ceea ce ar trebui să arate jucătorii noștri.

Indiferent de ce echipă va folosi CFR Cluj, noi vom alinia o echipă cu jucătorii cei mai în formă”,

a spus Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version