Universitatea Craiova are un nou antrenor!

Universitatea-Craiova

foto eurosport.ro

Laszlo Balint a fost prezentat oficial drept noul antrenor al Universității Craiova, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat din Bănie. Tehnicianul a susținut prima sa conferință de presă în calitate de antrenor principal al echipei. Acesta spune că a făcut un pas important în cariera sa.

Laszlo Balint privește cu optimism următorul sezon. Acesta spune că periaoda următoare este una foarte importantă pentru gruparea olteană.

”E un mare pas în cariera mea. Sunt 100% pregătit pentru tot ce înseamnă acest capitol. Vin foarte motivat, cu mult entuziasm. La un club precum Universitatea Craiova vorbim de obiective importante”

„Încercăm să facem sezonul următorul mai bun decât cel recent încheiat. Nu am întrebat conducerea clubului ce m-a recomandat. Eu m-am bucurat că există interes pentru serviciile mele”

a declarat Laszlo Balint.

Balint: „Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect”

„Jucătorii trebuie să simtă că dau totul şi asta voi încerca să implementez. Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect. Aseară s-au demarat discuţiile. Totul este foarte clar. Perioada următoare trebuie gestionată cu maximă atenţie. Această perioadă este foarte importantă pentru noi”

„Nu ştiu dacă sunt în măsură să vă răspuns la această întrebare. E o onoare să fiu comparat cu Mirel Rădoi. Nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Contează ce este astăzi şi ce va fi în perioada următoare.”,

a declarat Laszlo Balint, la conferința de presă.

Laszlo Balint a evoluat la Rapid Energia Brașov, Romradiatoare Brașov, FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad, Unirea Urziceni, Diósgyőri VTK și la Unirea Tărlungeni.

A antrenat Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csíkszereda, Sportul Snagov şi UTA Arad, cu care a promovat în primul eşalon, dar nu a reuşit să califice în play-off „Bătrâna Doamnă”, în două sezoane consecutiv.

Principalele calităţi pe care le invocă oficialii din Bănie pentru numirea lui Balint pe banca tehnică sunt: media de ocazii pe care le avea UTA şi spiritul de luptă al echipei arădene, cât timp a fost pregătită de Laszlo Balint.

Exit mobile version