Universitatea Craiova are un fotbalist incert pentru meciul cu Sepsi, din Cupa României: „Încă resimte dureri”

universitatea-craiova

foto playsport.ro

Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe se vor întâlni joi, de la ora 19:30, în manșa retur din semifinalele Cupei României. În primul meci, covăsnenii s-au impus la limită, scor 2-1, grație unor reușite semnate de Ștefănescu (min. 14) și Golofca (min. 87). Pentru Universitatea Craiova a punctat Andrei Ivan (min. 55), care a transformat o lovitură de pedeapsă.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre singura indisponibilitate din lotul oltenilor. Antrenorul Universității Craiova a spus că Alexandru Mateiu se confruntă cu o problemă musculară de două săptămâni și încă simte dureri, astfel că mijlocașul nu știe dacă poate juca contra lui Sepsi.

„Are o problemă musculară de două săptămâni. Am încercat să îl punem pe picioare. La penultimul meci de acasă a jucat 60 de minute, a făcut-o foarte bine. Încă resimte dureri. Dar încă este acest risc, această problemă. Vom vedea la antrenamentul de astăzi ce se întâmplă”

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Primul jucător care pleacă de la Universitatea Craiova

Alexandru Mateiu, care este cel mai vechi fotbalist din lotul oltenilor, a fost transferat de la FC Brașov pe 1 iulie 2014. Mijlocașul se află în ultimele luni de contract cu Universitatea, astfel că de la vară ar putea să semneze cu o altă echipă.

Jucătorul „leilor” își termină contractul pe data de 30 iunie și nu va mai continua în Bănie, deși a fost titular în ultimele șapte meciuri ale Craiovei.

Cu 23 de meciuri în acest sezon, Alexandru Mateiu este nemulțumit că a fost folosit prea puțin de către Laurențiu Reghecampf și va rămâne liber de contract, iar patronul Mihai Rotaru nu i-a propus prelungirea.

Exit mobile version