Universitatea Craiova are o nouă țintă, după ce a ratat transferul lui Varela. Sorin Cârțu: “Prefer soluția asta”

sorin-cartu

foto prosport.ro

Universitatea Craiova continuă căutările pentru un fundaș central, după ce a ratat transferul lui Fernando Varela de la PAOK, așa cum a anunțat finanțatorul Mihai Rotaru, în direct la Digi Sport.

Sorin Cârțu a anunțat că sunt discuții pentru aducerea unui alt fundaș central. Cârțu consideră că este o soluție mai bună decât Fernando Varela.

„Da, era o soluție (n.r. – Fernando Varela). Juca la o echipă care a fost tot timpul în competiția majoră a fotbalului european. Cred că era o soluție bună. Dar mai sunt soluții pe care clubul poate să le rezolve. Aseară vorbeam cu Marian (Copilu), la o discuție pe care am avut-o, și ne gândeam la o soluție accesibilă. Eu aș prefera soluția asta pe care o discutăm, decât pe Varela. Este un apărător central din Liga 1, nu spun mai multe”,

a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Fernando Varela, în vârstă de 34 de ani, a jucat la Steaua (n.r. – actuala FCSB) în perioada septembrie 2013 – iulie 2016, când s-a transferat la PAOK pentru 1,4 milioane de euro. Fundașul central, născut în insulele Capului Verde, este antrenat acum de Răzvan Lucescu.

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid poate fi amânat

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în Liga 1, după 21 etape, la egalitate de puncte cu echipele de pe locurile 6 și 7, Farul și Rapid.

Sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, Universitatea Craiova joacă pe teren propriu cu Rapid. Meciul ar putea fi amânat pe fondul cazurilor de COVID-19.

Exit mobile version