Universitatea Craiova, aproape de primul transfer pentru sezonul viitor

Universitatea-Craiova

Universitatea-Craiova

Nici nu a căzut bine cortina peste actuala ediție din Liga 1 că Universitatea Craiova a și început campania de transferuri și este foarte aproape de aducerea unui fundaș central.

Dezamăgiți de cum s-a terminat sezonul, oficialii Universității Craiova au început să caute soluții pentru întărirea lotului, iar primul nume care este aproape de transferul în Bănie este fundașul central al Chindiei Târgoviște, Daniel Celea.

Jucătorul de 26 de ani se află la final de contract cu gruparea dâmbovițeană, care s-a salvat in extremis de la retrogradare, și ar fi încântat de o mutare în Bănie, acolo unde a mai jucat în urmă cu câțiva ani, dar la echipa a doua, potrivit prosport.ro.

Daniel Celea ar urma să-i ia locul în lotul oltenilor lui Marius Constantin, care își încheie înțelegerea cu oltenii și are șanse minime de a mai continua.

În aceste condiții, fotbalistul născut în Dolj ar urma să completeze lotul lui Laurențiu Reghecampf la nivel de apărători centrali, acolo unde mai sunt Valerică Găman, Paul Papp şi Vladimir Screciu.

Daniel Celea a jucat 27 de meciuri Chindia Târgovişte şi a încasat patru cartonaşe galbene. El a mai jucat în cariera sa pentru ACSO Filiaşi, Sporting Roşiori, Pandurii Târgu Jiu, UTA Arad, CS Mioveni, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și LKS Lodz din Polonia.

Universitatea Craiova, prima achiziţie a verii!

Daniel Celea este originar din Braloştiţa, Dolj. Celea a jucat în urmă cu câţiva ani şi la echipa a doua a Universităţii Craiova. Un coechipier al său la Chindia, Marian Şerban (21 de ani), va reveni şi el la Universitatea Craiova, el fiind împrumutat pentru acest sezon la formaţia antrenată de Emil Săndoi.

„Orice jucător se gândeşte şi la echipa naţională, dar este destul de greu ca de la Chindia să fac pasul la naţională. Un transfer la Universitatea Craiova şi o convocare la naţională ar fi ceva ideal pentru cariera mea”

spunea Daniel Celea.
Exit mobile version