Universitatea Craiova, anunț de ultimă oră: se retrage din lupta la titlu! Anunțul lui Mihai Rotaru

Mihai-Rotaru

foto gds.ro

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, nici măcar nu se mai gândește la titlu în acest sezon. Care va fi obiectivul echipei anul viitor.

Universitatea Craiova e pe locul cinci în SuperLiga, cu 48 de puncte după 28 de etape, la nu mai puțin de 13 puncte de liderul Farul Constanța, iar Mihai Rotaru e deja resemnat.

Pentru Universitatea Craiova, cel mai important în acest moment este să construiască o echipă puternică pentru sezonul viitor.

„În acest moment, noi ne uităm spre locul trei. Pregătim play-off-ul și sezonul următor. Preferăm să tragem un cartuș în gol anul ăsta, dar să fim o echipă așezată și cu șanse reale pentru titlu anul viitor”.

a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Mihai Rotaru despre retragerea de la Universitatea Craiova

„Eu am spus că Știința va merge mai departe indiferent că sunt eu, X, Y sau Z! Clubul trebuie să meargă mai departe, să fie pregătită în orice moment”.

a spus Rotaru.

Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova. Duel tare pe Ilie Oană

Partida dintre Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova se va juca astăzi, de la ora 15:30.

Petrolul ține „departe” deocamdată de zona retrogradării, deși rezultatele din 2023 sunt modeste. „Găzarii” au nevoie însă de un rezultat pozitiv în fața Craiovei pentru a nu intra în zona periculoasă a clasamentului. Oltenii sunt în căutarea primei victorii în deplasare în acest an.

Eugen Neagoe, are încredere că băieţii săi vor face un meci bun

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, are încredere că băieţii săi vor face un meci bun, cu toate că terenul de la Ploieşti nu-i va lăsa să se desfăşoare aşa cum şi-ar dori.

„Va fi o partidă normală, de campionat, dar dificilă având în vedere condiţiile în care se desfăşoară acest joc. Noi, în deplasare, nu am făcut jocuri foarte bune, dar sunt convins că duminică băieţii vor da tot ce au mai bun. Sunt conştienţi de importanţa jocului. Sunt conştienţi că nu am reuşit în deplasare să avem o evoluţie aşa cum ne-am fi dorit cu toţii. Sunt concentraţi şi e bine că nu avem noi probleme de lot după acest ultim joc, cu FC Argeş”

a declarat Eugen Neagoe.
Exit mobile version