Universitatea Craiova – Academica Clinceni 5-0. Oltenii au făcut ce au vrut pe teren

Universitatea-Craiova-Academica-Clinceni

foto digisport.ro

Universitatea Craiova a confirmat aşteptările şi s-a impus categoric, scor 5-0, în partida susţinută luni seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în faţa ultimei clasate, Academica Clinceni.

Universitatea Craiova arată, în sfârșit, așa cum suporterii își doresc de atâta amar de vreme. Ofensivă, spectaculoasă, eficace. Este adevărat însă că, „sperietoarea” de altădată, Academica Clinceni, a fost doar o jucărie în mâinile juveților.

CS Universitatea Craiova obține a treia victorie consecutivă în Liga 1 și încheie runda cu numărul 12 pe locul 5, cu 22 de puncte, la două distanță de podium.

Academica Clinceni așteaptă în continuare prima victorie stagională. Este ultima în clasament, cu doar 3 puncte. Etapa viitoare, ilfovenii primesc vizita celor de la UTA.

Reghe e vrăjit de un fotbalist: „Fenomenal!” 

„Pentru mine, Andrei Ivan e un jucător fenomenal. Dacă o va ține așa, e foarte greu să-l oprești. Poate juca orice poziție în cele 3 din față, e jucător de explozie, vede jocul foarte bine, e foarte altruist. E un fotbalist care ne ajută foarte mult. Nu-l vom mai vedea la Craiova în scurt timp, dacă va continua așa„,

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version