Universitatea Craiova a urcat temporar pe locul 2 după victoria cu Chindia

Chindia-Targoviste-Universitatea-Craiova

foto eurosport.ro

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 0-1, după golul marcat de Andrei Ivan în minutul 72. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe locul 2.

Universitatea a avut șansa deschiderii scorului în urma unui penalti obținut de Andrei Ivan, dar irosit de Dan Nistor, care a șutat mult peste poartă. Acesta este cel de-al doilea penalti consecutiv ratat de olteni, după ce în runda trecută, contra Academicii Clinceni, Lyes Houri a nimerit transversala.

Emil Săndoi nu e mulțumit de prestația jucătorilor lui

„Ne-au lipsit vreo şapte jucători şi cred că diferenţa şi aici s-a făcut. Markovic şi Gustavo au intrat cu plusuri, iar noi nu am putut să răspundem. Nu pot să zic că am făcut un meci rău, am fost disciplinaţi, chiar dacă am început cu teamă jocul.

Au fost şi jucători de la care aşteptam mai mult şi a căror evoluţie a fost una modestă. La criza de efectiv pe care o avem noi o să încercăm să tratăm meciul de Cupă serios. Dar primordiale sunt jocurile de campionat. Probabil că vom folosi mai mult jucătorii care au jucat mai puţin. Ne revin doi suspendaţi, dar dintre cei accidentați nu ştiu dacă recuperăm pe cineva

a declarat Emil Săndoi.

CS Universitatea Craiova ajunge la 4 victorii consecutive, toate fără gol primit, și urcă provizoriu pe locul secund. Are 25 de puncte, 5 sub campioana CFR Cluj. Chindia nu a mai câștigat de 5 meciuri, dar rămâne într-o zonă sigură, pe locul 10, cu 14 puncte.

Exit mobile version