Universitatea Craiova a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2022/2023. Care sunt reproșurile fanilor

universitatea-craiova-abonamente

foto prosport.ro

Universitatea Craiova a scos la vânzare abonamentele pentru sezonul 2022/2023. Fanii care au avut și-n 2021/2022 beneficiază de reducere, dar trebuie să reînnoiască în termen de 15 zile!

Fanii olteni sunt campioni într-un clasament al numărului de abonați în sezonul trecut în Liga 1 (4.234 – n.r.). Oficialii Universității au scos la vânzare noile abonamente, dar și-au pus suporterii în cap.

În această dimineață, la ora 10:00, clubul patronat de Mihai Rotaru a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2022/2023. Acestea pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, cât și de la cele două magazine ale clubului.

Cât costă abonamentele scoase la vânzare de Universitatea Craiova

Cel mai ieftin abonament, care include acces la toate meciurile Universității pe teren propriu, costă 95 de lei (la Peluză) și este adresat studenților. Aceștia pot obține chiar o reducere. Dacă au fost abonați și în precedentul sezon, vor plăti doar 68 de lei.

La polul opus, la Tribuna VIP, un abonament de tip Corporate (care include accesul unui grup de persoane) ajunge la 8.500 de lei.

Lista de prețuri abonamente standard

Suporterii care au fost alături de Universitatea Craiova și în precedentul campionat beneficiază pentru sezonul 2022/2023 de reduceri la abonamente, conform anunțului făcut de oficialii clubului din Bănie.

Prețuri abonamente reînnoire:

Ce îi nemulțumește pe fani

Prețul abonamentelor și al biletelor pentru sezonul 2022/2023 nu îi afectează pe suporteri atât de mult, pe cât sunt de supărați fanii pentru apatia arătată de oficialii din Bănie în ceea ce privește transferurile.

Până în acest moment nici un jucător nou nu a ajuns sub comanda lui Laszlo Balint, antrenorul care l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf fiind de altfel singura achiziție.

”Oficial nu avem echipă, deci pas la abonamente și bilete… jucați singuri!”, a răbufnit un suporter oltean.

Exit mobile version