Universitatea Craiova a renunțat la un fotbalist înaintea meciului cu Farul

UNIVERSITATEA CRAIOVA

foto fanatik.ro

Universitatea Craiova se pregătește de partida cu Farul Constanța, de la Ovidiu, programată luni, 6 februarie, de la ora 20:00, într-o partidă din etapa a 24-a din Liga 1.

Paul Papp nu intră în planurile de viitor ale lui Eugen Neagoe, antrenorul care i-a luat locul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova, iar oficialii din Bănie nu i-au propus fundașului central prelungirea înțelegerii. Astfel, fostul internațional român se va despărți de trupa patronată de Mihai Rotaru la finalul sezonului actual, potrivit prosport.ro.

Paul Papp nu face parte din delegația Universității Craiova care a făcut deplasarea pentru duelul cu Farul Constanța din etapa 24. Acesta a fost lăsat în Bănie alături de accidentații Ștefan Baiaram și Mihai Căpățână, dar și de Ionuț Vînă, jucător care se află în litigiu cu formația patronată de Mihai Rotaru.

În mandatul lui Laszlo Balint și a lui Mirel Rădoi, Paul Papp a fost om de bază în apărarea Universității Craiova. De când trupa din Bănie a fost preluată de către Eugen Neagoe, fostul internațional român a fost rezervă neutilizată cu FC Botoșani, nu a prins lotul cu Hermannstadt și cu Farul Constanța.

Fundașul central în vârstă de 33 de ani a semnat cu Universitatatea Craiova din postura de jucător liber de contract, după ce își reziliase contractul cu Sivasspor, echipă la care a jucat din ianuarie 2018 până în august 2020.

Andrei Ivan e în formă maximă

Juveții par să-și fi revenit după șocul de la Botoșani (0-1), din prima rundă a anului. Mai ales Andrei Ivan, cu două goluri spectaculoase contra lui Hermannstadt (2-0), debordează de optimism. 

Sâmbătă, în conferința de presă dinaintea meciului de la Ovidiu, atacantul a făcut show din nou:

„Vom merge la Constanţa pentru a lua cele 3 puncte. Nu e deranjant că nu ne dă nimeni favoriţi la titlu, ursul trece, câinii latră… Trebuie să ne vedem de treaba noastră, să ne antrenăm în linişte şi să lăsăm succesul să facă zgomot”. 

a declarat Andrei Ivan.

La meciul de la Ovidiu va oficia la centru Andrei Chivulete. Nimeni altul decât arbitrul care etapa trecută, la Sfântu Gheorghe, a suspendat definitiv meciul Sepsi – FCU Craiova, în minutul 25, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor oaspeți. 

Exit mobile version