Universitatea Craiova a învins la limită Gaz Metan Mediaș, scor 1-0

Universitatea Craiova a învins la limită Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul șase din Liga 1, la capătul unui meci la care nu au lipsit ocazii, penalty-uri ratate și goluri anulate.

În clasamentul Ligii 1, Universitatea Craiova ocupă locul cinci, cu un total de nouă puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș este penultima echipă clasată, cu doar patru puncte.

Un eveniment neplăcut a avut loc în minutul 88. Diogo Izata, apărătorul oaspeților, l-a lovit în față pe Alexandru Mateiu și a fost eliminat.

Mateiu s-a resimțit serios, a sângerat câteva zeci de secunde și are probleme mari și la nivelul danturii. A părăsit terenul cu ambulanța și a fost transportat la spital, pentru mai multe investigații.

Mihai Teja, mesaj pentru Alexandru Matei

„Sper că se simte bine, Mateiu e un băiat cu caracter foarte bun. Nu ar trebui să existe așa ceva pe un teren de fotbal. Din păcate, la intrările la cap se întâmplă. Sper să nu aibă nimic. Îi doresc tot binele din lume.

Îmi cer eu scuze pentru Diogo, nu cred că a fost intenția de a-l lovi direct. A vrut să joace mingea, dar din păcate mai există și astfel de probleme”,

a declatar Mihai Teja.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf după ce Mateiu a rămas fără doi dinți

„(n.r – despre faultul asupra lui Mateiu) Nu vreau să discut despre lucrul ăsta. Nu cred că un jucător vrea să dea intenționat cu cotul. Mi se pare o prostie din partea unui jucător să pună în pericol alți colegi, fie ei și adversari. Suntem în 2021, s-au schimbat multe lucruri, sunt 20 și ceva de camere, totul se vede. Trebuie puțin fair-play la duelurile astea.

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version