Universitatea Craiova a decis amânarea alegerilor pentru postul de președinte. Cum motivează oltenii decizia

Sorin-Cartu

foto prosport.ro

Clubul Universitatea Craiova a anunţat că amână alegerile pentru postul de preşedinte al grupării, de pe 26 martie, când ar fi trebuit să aibă loc, până la în jurul datei de 9 aprilie, în funcţie de programarea LPF a derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Oltenii au luat această decizie pentru a da mai mult timp celor 4.107 abonați ai formației din Bănie să voteze și prelungește posibilitatea persoanelor de a-și depunde candidatura pentru postul de președinte. În acest moment, singurul candidat este Sorin Cârțu.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie cetăţeni români cu vârsta minimă de 30 de ani, să aibă studii superioare de lungă durată, să nu fi fost condamnaţi penal, să se bucure de o probitate morală deasupra oricărei îndoieli şi să nu fi avut luări de poziţie publice împotriva clubului.

Comunicat Universitatea Craiova

„Pentru a veni în sprijinul abonaţilor, Universitatea Craiova a luat decizia de a amâna cu două săptămâni alegerile pentru desemnarea preşedintelui clubului. În acest sens, am decis organizarea scrutinului electoral în ziua meciului de pe teren propriu contra celor de la CFR Cluj, astfel încât să facilităm o prezenţă cât mai numeroasă a suporterilor la procesul electoral.

Data meciului va fi comunicată în perioada următoare de Liga Profesionistă de Fotbal și, ulterior, vom reveni cu informații complete despre tot ceea ce înseamnă ziua alegerilor.

Menţionăm că întregul calendar electoral va suferi o prorogare de zece zile, inclusiv termenul limită pentru depunerea candidaturilor. Conform noului calendar, persoanele care doresc să candideze şi îndeplinesc criteriile pentru a lua parte la aceste alegeri îşi mai pot depune candidatura până vineri, 25 martie 2022”.

Conform noului calendar, persoanele care doresc să candideze şi îndeplinesc criteriile pentru a lua parte la aceste alegeri îşi mai pot depune candidatura până vineri, 25 martie 2022.

Exit mobile version