Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Anunțul oficial

mihai-rotaru-si-laurentiu-reghecampf

foto fanatik.ro

Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru s-au întâlnit duminică seara la Craiova pentru a semna rezilierea cu Universitatea. Clubul din Bănie a anunțat oficial despărțirea de tehnician.

Universitatea Craiova a confirmat informația conform căreia Laurențiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul alb-albaștrilor, și a anunțat oficial despărțirea de antrenorul în vârstă de 46 de ani.

Părțile au ajuns, în cele din urmă, la un acord privind despărțirea, deși în urmă cu patru zile Laurențiu Reghecampf a transmis că va pleca doar dacă îi va fi achitată clauza de reziliere a contractului, în valoare de 300.000 de euro.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”,

a scris Universitatea Craiova, pe Facebook.

Si cei din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf sunt în drum spre Craiova, pentru rezilierea contractelor

Si cei din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf: Viorel Dinu, Cristinel Ţermure (secunzi), Florin Tene (antrenor cu portarii) şi Bogdan Merişanu (preparator fizic) sunt în drum spre Craiova, pentru rezilierea contractelor.

Laurențiu Reghecampf a fost antrenorul Universității Craiova din luna iulie a anului trecut. Formația din Bănie a încheiat, cu fostul campion cu FCSB pe banca tehnică, sezonul din Liga 1 pe locul trei și a părăsit Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut cu Sepsi.

Laurențiu Reghecampf a calificat-o pe Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, grație victoriei din barajul cu FC Botoșani.

Exit mobile version