Un meci nebun! Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Două cartonașe rosii!

Universitatea Craiova - CFR Cluj

Universitatea Craiova - CFR Cluj / prosport.ro

Universitatea Craiova și CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 24 din Liga 1. După remizele cu FCSB și FC Botoșani, CFR Cluj a bifat-o și pe a treia, 1-1 pe terenul Universității Craiova. Campioana, care a avut doi jucători eliminați, a fost egalată în minutul 90+6.

Craiova a început curajos, cu două ocazii în minutele 3 și 9, însă ardelenii au dat replica imediat, prin bara lui Omrani. Chiar dacă echipa lui Reghecampf a început mai bine, a pasat mult și a avut primele ocazii, clujenii au fost cei care au deschis scorul. CFR Cluj a deschis scorul în minutul 17 prin Claudiu Petrila, care a șutat plasat din afara careului și l-a învins pe Pigliacelli.

În ultimele 25 de minute, Universitatea Craiova i-a pierdut pe Elvir Koljic și Ștefan Baiaram, accidentați, iar CFR Cluj a rămas în nouă oameni, după ce Mario Camora și Cristi Bălgrădean au fost eliminați. În minutul 90+6, Gustavo îl învinge pe Bălgrădean, după ce acesta a respins șuturile lui Crețu și Bancu.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, nu înainte însă ca portarul Cristi Bălgrădean să vadă și el cartonașul roșu, după ce i-a adresat injurii arbitrjului. Astfel, CFR Cluj rămâne în fruntea clasamentului cu 60 de puncte, având un avans de nouă puncte față de rivala FCSB, care are însă cu un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul 5, cu 36 de puncte, având cu un punct mai mult decât Farul Constanța, echipa de pe locul 6.

Exit mobile version