Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu

foto prosport.ro

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova a început mai devreme! Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu, iar preşedintele oltenilor a ajuns de urgenţă la Poliţie.

După ce Sorin Cârţu a declarat în urmă cu câteva zile că „nu vreau să intru în discuții cu nimeni. Să vii să-mi scrii pe porți de-alea, să ajungi la tot felul de gesturi de-alea de mahala…”, preşedintele oltenilor s-a trezit cu o surpriză neplăcută.

Ultrașii echipei patronate de Adrian Mititelu s-au deplasat la locuința lui Sorin Cârțu din Craiova și i-au vandalizat gardul președintelui de la Universitatea Craiova.

Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă” sunt mesajele

Nu uităm, nu iertăm”, „Mori!”, „Cârțu = Sifon” și „CS U = Clonă” sunt mesajele scrise de către suporterii lui U Craiova 1948 pe gardul lui Cârțu.

Sorin Cârțu a mers la Poliție pentru a depune plângere împotriva suporterilor lui U Craiova 1948 care i-au vandalizat gardul.

Nu este prima dată când Sorin Cârțu are probleme cu sporterii lui U Craiova 1948.

Aceștia i-au mai vandalizat gardul președintelui formației Universitatea Craiova și în mai 2020, iar oficialul oltenilor a făcut plângere pe numele celor care au mers la casa lui din Craiova pentru a scrie pe gard.

Exit mobile version