Transferul care pornește războiul Gigi Becali – Mihai Rotaru. „Îmi pare rău de Rotaru, dar nu puteam să dormim amândoi pe noi”

gigi-becali-mihai-rotaru

foto fanatik.ro

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunțat transferul lui Joyskim Dawa, fundașul central camerunez în vârstă de 26 de ani de la FC Botoșani. Becali a explicat de ce s-a băgat peste Mihai Rotaru care îl dorea pe camerunez la Universitatea Craiova.

După ce finanțatorul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat că s-a înțeles în proporție de 90% cu Gigi Becali pentru transferul lui Joyskim Dawa, patronul lui FCSB a confirmat mutarea.

Începe scandalul între Mihai Rotaru și Gigi Becali?

Gigi Becali nu a fost interesat de aducerea lui Joyskim Dawa deoarece avea o înțelegere cu omologul său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, să nu se bage când unul dintre ei negociază un transfer, iar oltenii au fost primi care s-au interesat de camerunez.

Cu toate acestea, Gigi Becali a încălcat pactul și l-a transferat pe Dawa, însă a ținut să explice de ce a făcut această mișcare, chiar și cu riscul de a se certa cu Mihai Rotaru.

”Îmi pare rău de Mihai Rotaru, dar nu puteam să dormim amândoi pe noi. Eu l-am lăsat pe Mihai trei săptămâni să se miște, dar nu s-a mișcat și era să ne ‘frigem’ amândoi”

„Aseară, finul Vulturar (n.r. – impresarul Florin Vulturar) m-a sunat să îmi spună că Dawa e în negocieri cu CFR, iar eu i-am spus clar că nu aș vrea să mă bag peste Rotaru. Mi-a zis că impresarul lui era deja prin Cluj”

Atunci am zis să le-o fac ălora de la CFR cu tot riscul că se supără Rotaru pe mine. Decât să ne ‘ardă’ CFR pe amândoi, atunci am zis să intru eu pe fir cu orice risc. Dacă nu îmi spunea finul Vulturar, Dawa era acum la CFR. O să mai aduc doar un fundaș central”,

a declarat Becali, pentru prosport.ro.
Exit mobile version