Transfer surprinzător la Universitatea Craiova

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Pe finalul perioadei de transferuri, Universitatea Craiova l-a adus pe Jean Baptiste Mendy, după ce a făcut curățenie la nivelul fundașilor. Mihai Rotaru l-a dat pe Martic, sub formă de împrumut la U. Cluj, dar a și renunțat defintiv la serviciile lui Paul Papp, care a ales Petrolul. Se vorbește că Mitrea și Găman au căzut și ei în dizgrațiile lui Eugen Neagoe.

În acest context, la Universitatea Craiova a ajuns Jean Baptiste Mendy, fundașul central senegalez care a făcut o primă parte de sezon bună în tricoul lui ACB Ineu, în seria a 8-a a Ligii a 3-a.

În virtutea unei colaborări demarate între gruparea din Țara Crișurilor și gruparea patronată de Mihai Rotaru, apărătorul de 19 ani se află de o lună de zile în probe la echipa „satelit” a Universității, iar Corneliu Papură și l-a dorit rapid în lot.

„L-am împrumutat pe Mendy până la vară la Universitatea Craiova, care are opțiune de cumpărare a fotbalistului. Dacă jucătorul se va transfera defintiv, ACB Ineu păstrează 20% din drepturile sale federative”, 

afirmă Adrian Lapte, președintele celor de la Ineu, potrivit prosport.ro.

ACB Ineu a anunțat pe pagina oficială de Facebook transferul jucătorului senegalez

ACB Ineu, grupare din Liga 3, a anunțat pe pagina oficială de Facebook transferul jucătorului senegalez Jean Baptiste Mendy la Universitatea Craiova.

”Fundașul echipei noastre, Jean Baptiste Mendy (19 ani), a fost împrumutat la Universitatea Craiova până la finalul acestui sezon. Pentru început, senegalezul va evolua pentru echipa satelit pregătită de Corneliu Papură”,

a precizat Academia Brosovszky Ineu.

În această iarnă, în probe la Universitatea Craiova II au mai fost alți trei fotbaliști ai Ineului, fundașul Radu Șerban, mijlocașul Dan Rucăreanu și atacantul Ngonzo Banam.

Exit mobile version