Transfer de titlu la Universitatea Craiova: Mihai Rotaru vrea un titular din naționala României în echipa lui Reghecampf

universitatea-craiova-Rotaru

foto prosport.ro

Universitatea Craiova vrea să își întăreasca defensiva și s-a interesat de condițiile în care îl poate transfera pe Adrian Rus, de la MOL Vidi.

Internaționalul român, în vârstă de 25 de ani, a impresionat cu progresul arătat în tricoul formației maghiare, dar mai ales prin prestația din meciul naționalei noastre din Germania.

Mihai Rotaru este unul dintre patronii din Liga 1 care au investit sume importante în transferuri. În majoritatea cazurilor, fotbaliștii aduși pe bani mulți au confirmat așteptările, vezi cazul lui Alex Cicâldău.

Rotaru va încerca să folosească a doua partea a acestui sezon pentru a construi o echipă puternică și capabilă să se bată la anul, cu șanse reale, la titlu în Liga 1.

Universitatea Craiova va efectua câteva achizții strategice, cu adevărat de top. Oficialii olteni au identificat deja lipsurile din lotul echipei și acum vor încerca să le acopere.

U Craiova vrea să dea lovitura: Adrian Rus e dorit în Bănie!

Unul dintre posturile deficitare este cel de fundaș central. Randamentul pe care Marius Constantin și Mihai Bălașa l-au dat a fost foarte scăzut, iar echipa are nevoie de un reper în acea zonă.

Principala țintă a Universității Craiova este Adrian Rus. Fotbalistul lui MOL Vidi pare, la 25 de ani, soluția ideală pentru un club care își propune titlul în Liga 1, susțin surse ProSport.

Afacerea nu este, însă, deloc una simplă, ba, din contră, pare imposibilă. Oficialii olteni au cerut informații concrete despre costurile aducerii lui Rus în Bănie.

Pentru a-l putea transfera, Universitatea Craiova ar trebui să achite peste un milion de euro. Pe lângă această sumă, o problemă o reprezintă și salariul fotbalistului, care este deja, în Ungaria, peste plafonul maxim impus de Rotaru. Cum formația alb-albastră ar trebui să pluseze la remunerația jucătorului pentru a-l convinge să plece de la MOL Vidi, deznodământul pare destul de clar.

Exit mobile version