„Titlul la anul!” Rotaru cedează puterea la Craiova. Noul număr unu a fost prezentat oficial

Mihai Rotaru

Mihai Rotaru

Marian Copilu, președintele cu 4 titluri câștigate la rând cu CFR, a ajuns luni în Craiova și urmează să preia conducerea Universității.

Patronul Mihai Rotaru face un pas în spate, cu speranța că noul număr unu executiv va urca echipa la nivelul următor.

Marian Copilu a fost prezentat la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunțat pe Facebook că Marian Copilu e nou președinte al clubului.

„Începând de astăzi, Marian Copilu este noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanțe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de președinte, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League. În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!”

comunicat CSU Craiova.

Mihai Rotaru lasă din mâini puterea totală pe care o deținea la Universitatea și i-o predă lui Marian Copilu. Cei doi negociau de multă vreme și Rotaru a izbutit până la urmă să-l atragă în oraș, mai ales cu promisiunea că-i va permite să ia toate deciziile importante din club.

Rotaru speră că schimbarea din „top management” va face ca Universitatea să câștige primul titlu de campioană de când este el în fotbal. Obiectivul nu e pentru sezonul acesta, e valabil pentru următorul.

Exit mobile version