Tensiuni mari la FCSB, după egalul cu Universitatea Craiova

FCSB-U-CRAIOVA

foto prosport.ro

Seară de coșmar pentru FCSB, în duelul din etapa cu numărul 26 din SuperLiga României. Echipa lui Mihai Pintilii și Leo Strizu a condus mai bine de 90 de minute în meciul cu Universitatea Craiova, dar a fost egalată cu două minute înainte de finalul prelungirilor.

A fost un partidă cu peripeții. Arbitrul a eliminat un jucător de la echipa vizitatoare, dar s-a răzgândit după patru minute, iar Deian Sorescu i-a răspuns ferm patronului Gigi Becali, după ce a fost criticat de patron.

FCSB a început senzațional meciul cu Universitatea Craiova din etapa cu numărul 26 și a deschis scorul în secunda 48 prin Malcom Edjouma, fotbalistul care a marcat toate cele patru goluri ale echipei sale în ultimele trei partide. Mai bine de 90 de minute, gazdele au condus, dar oltenii au dat lovitura pe final de meci. Iulian Cristea, presat de Elvir Koljic, a trimis mingea în proprie poartă, și a stabilit scorul final: 1-1.

Partida a avut parte de un moment straniu. Basilio Ndong, de la Craiova, a primit direct cartonașul roșu în minutul 43 al partidei, după ce a intervenit asupra lui Miculescu, în apropierea careului, arbitrul considerând că este vorba de o poziție iminentă de gol. S-a răzgândit după patru minute, după ce din camera VAR i s-a transmis că Miculescu era în ofsaid.

Supărare mare în tabăra FCSB

A fost supărare mare în tabăra FCSB. Este a doua oară în ultimele patru etape când echipa pierde puncte în minutele de prelungiri, după dezastrul din duelul cu Farul.

„În primul rând vreau să felicit echipa pentru efortul depus, chiar dacă nu ne convine rezultatul. Atât s-a putut astăzi, jucătorii și-au dorit. Am început bine jocul, dar din punctul meu de vedere am fost puțin neclari”

„E un joc de fotbal în care nu luăm doar noi puncte. Tot pe final de joc am câștigat cu CFR. Poate e o compensare. Cred că și decizia arbitrului a fost greșită, se pare că nu a fost corner. Sunt zile și zile în care nu avem ce face. Mai primești și câte o palmă din asta. Ne mobilizăm în continuare”,

a declarat Leo Strizu.

Deian Sorescu, replică fermă pentru Gigi Becali

Deian Sorescu a jucat a doua oară 90 de minute la FCSB. Fotbalistul împrumutat din Polonia l-a contrat pe Gigi Becali, după ce patronul l-a criticat și i-a transmis că nu joacă la fel de bine ca în perioada în care îmbrăca tricoul lui Dinamo.

„Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei”

„E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pentru următorul meci. Eu consider că m-am adaptat”, 

 spus Deian Sorescu la finalul meciului.

După 26 de etape, FCSB se află pe locul trei la șapte puncte de liderul Farul, iar CS Universitatea Craiova ocupă locul cinci la zece puncte de prima poziție.

Exit mobile version