Surpriza lui Mihai Rotaru: noul antrenor ales să pregătească Universitatea Craiova după demisia lui Mirel Rădoi

Universitatea-Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Noul antrenor de la Universitatea Craiova, după demisia lui Mirel Rădoi, nu va fi Corneliu Papură, așa cum se așteptau toți, ci Dragoș Bon!

Vergil Andronache, omul care e în staff-ul Craiovei încă din vară, din mandatul lui Laszlo Balint, a plecat și el în același timp cu Rădoi, deși și el era văzut ca un eventual antrenor interimar.

Dragoș Bon a mai fost antrenor interimar la Universitatea Craiova în trecut, după ce a fost secundul lui Cristiano Bergodi și al lui Corneliu Papură.

Antrenorul are un trecut interesant! A pornit încă din peluză în urmă cu mulți ani, iar la un moment dat a fost secundul lui Nicolo Napoli la FC U Craiova, marea rivală a echipei lui Mihai Rotaru.

O performanță importantă în cariera lui Bon o reprezintă câștigarea Supercupei României la categoria U17 cu Universitatea Craiova.

Tehnicianul a activat de-a lungul carierei sale doar pentru cele două echipe locale din Craiova.

Dragoș Bon, inamicul suporterilor lui FC U!

Chiar dacă a activat la FC U Craiova, Dragoș Bon e considerat inamicul numărul 1 pentru Peluza Sud 97, alături de Sorin Cârțu. Cei doi sunt considerați trădători pentru că au acceptat să lucreze la echipa lui Mihai Rotaru.

La finalul anului trecut, atât locuința lui Dragoș Bon, cât și cea a lui Sorin Cârțu, au fost vandalizate de ultrașii lui FC U.

Laurențiu Reghecampf, variantă pentru banca Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Neftchi Baku, ar fi prima variantă pe care conducerea Universității Craiova ar lua-o în calcul pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi.

Laurențiu Reghecampf a plecat în vară de la Universitatea Craiova, însă rezultatele nu sunt de partea sa la gruparea pe care o pregătește în acest moment în Azerbaidjan.

Rămâne de văzut dacă tehnicianul va ajunge să discute preluarea Universității Craiova, la jumătate de an de la despărțire.

Laurențiu Reghecampf a pregătit-o pe Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 – iunie 2022.

Exit mobile version