Surpriză la FCSB! Ce variantă are Gigi Becali pentru postul de antrenor, după ce Strizu și-a dat demisia

gigi-becali

foto prosport.ro

Leo Strizu a decis să își dea demisia de la FCSB după victoria obținută de formația roș-albastră cu Petrolul, însă oamenii din fotbal sunt de părere că Gigi Becali îi va găsi rapid înlocuitor.

Este greu de crezut că patronul FCSB-ului va aduce un antrenor care să controleze totul la echipă, având în vedere parcursul bun al vicecampioanei cu Mihai Pintilii la ”cârmă”. 

Gigi Becali va trebui să găsească un alt antrenor cu licență PRO, care să ocupe funcția de ”principal” în acte. O variantă pentru Gigi Becali este Dacian Nastai, de la Unirea Constanța, ultima clasată din Liga 2, potrivit as.ro.

Dacian Nastai ar putea fi variantă bună pentru cei de la FCSB, având în vedere că a lucrat în cadrul clubului între 2003 și 2022. Acum, tehnicianul pregătește echipa nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Dacian Nastai a fost în cărţi pentru a o prelua pe FCSB şi după demisia lui Toni Petrea. Acesta a mai stat pe banca echipei a doua a roş-albaştrilor, dar şi la echipa sub 19 ani. A mai antrenat la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Silvania Şimleul Silvaniei şi Luceafărul Oradea.

După demisia lui Leo Strizu, FCSB are la dispoziţie 30 de zile să găsească antrenorul cu licenţă PRO.

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB

Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la scurt timp după ce a câştigat derby-ul cu Petrolul, scor 4-1. Strizu a aspus că a luat această decizie din motive personale. FCSB a revenit pe locul al treilea după victoria clară cu Petrolul şi continuă lupta nebună la titlu cu Farul şi CFR Cluj. Acest lucru nu l-a împiedicat pe Leo Strizu să anunţe că pleacă de la echipă.

„Nu ştiu dacă o să mai vedeţi tableta, dar contează foarte mult atitudinea jucătorilor. (Mai puteţi, domnul Strizu?) Vreau să vă spun că am stat şi m-am gândit. În această seară am luat o decizie grea, este ultimul meci în care voi ma avea o colaborare cu FCSB. Decizia am luat-o azi, sau ieri. E o decizie luată din motive personale, îmi aparţine. Nu o să cadă bine echipei, dar e mai bine pentru mine. Aş vrea să închid acest subiect”

„Am motive personale, care m-au făcut să iau această decizie. Nu a fost uşor! Eu atât pot să vă spun, Vali Argăseală va avea demisia mea mâine pe birou. Ce să se întâmple? Nu se pune problema să nu ajut clubul. Am luat această hotărâre de la început, am acceptat acest post. Indiferent că am contribuit sau nu am contribuit, eu cred că mi-am făcut datoria”

a spus Leo Strizu, la digisport.ro

Ulterior, Strizu a detaliat motivele demisiei în cadrul conferinţei de presă şi a spus că cineva din club „l-a lucrat”, însă nu a dat nume.

Exit mobile version