Strigăt de ajutor al lui Reghecampf înainte de un nou meci crucial pentru Universitatea Craiova: “Trebuie să ardă stadionul”

Laurentiu-Reghecampf

foto playsport.ro

Laurențiu Reghecampf a solicitat ajutorul suporterilor la partida cu FC Voluntari, care va conta pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Partida Universitatea Craiova – FC Voluntari este programată sâmbătă, la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Antrenorul Universității Craiova le atrage atenția jucătorilor săi la faptul că partida cu FC Voluntari nu este un „meci de vacanță”. Totodată, acesta le cere suporterilor olteni să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a-și susține echipa.

Tehnicianul este conștient că suportul publicului poate cântări enorm în vederea obținerii unei victorii. Reghecampf a explicat că nu va odihni niciun jucător, toți fiind pregătiți pentru a face performanță.

„Eu nu odihnesc pe nimeni. Toţi jucătorii sunt pregătiţi să facă performanţă, să joace 90 de minute. O să ne gândim la o strategie, dar până atunci să faceţi un apel, să avem 25.000 de oameni la meciul cu Voluntari, să ia foc stadionul. Trebuie să ardă stadionul, eu asta îmi doresc”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf are așteptări mari de la jucătorii săi

Laurențiu Reghecampf a subliniat că doar prin sacrificiu și devotament, echipa sa va reuși să-i învingă pe ilfoveni. Reghecampf speră ca celelelate contracandidate să facă pași greșiți, de care ar putea profita Universitatea Craiova.

„Concentrare maximă, seriozitate, trebuie să dăm dovadă de devotament la această partidă. Avem nevoie de concentrare maximă şi de sacrificiu pentru a câştiga cele trei puncte. Suntem în grafic şi trebuie să rămânem acolo unde suntem şi să aşteptăm cumva dacă celelalte echipe vor face un pas greşit. Nu este nicio răzbunare, ştim foarte bine că ne aşteaptă un meci foarte greu. Avem un oponent care ne va pune probleme dacă îi vom da ocazia”

„N-am timp de scenarii în momentul de faţă. Pe hârtie orice calcul pe care-l faci toate cele trei echipe din faţă îşi pot schimba poziţia.. Eu mă gândesc doar la ce avem noi de făcut. Nu va fi un meci unşor, un meci de vacanţă.

Aşteptaţi etapa de săptămâna asta şi după aia puteţi să faceţi calcule. Ar fi păcat să nu îndeplinim ceea ce ne-am propus, pentru că în ultima perioadă băieţii au evoluţii foarte bune, echipa a crescut enorm de mult. Cred că avem în lot valoarea necesară să putem să trecem peste această săptămână”,

a mai spus Reghecampf în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

După meciul tur, când FC Voluntari s-a impus cu scorul de 3-1, Universitatea Craiova a înregistrat patru victorii consecutive în play-off, cu FCSB, CFR Cluj, Farul Constanța și FC Argeș.

Exit mobile version