Strategie incredibilă Mihai Rotaru – Gigi Becali înaintea finalului exploziv de play-off

gigi-becali-mihai-rotaru

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru și Gigi Becali au făcut o strategie incredibilă înaintea finalului de play-off. Gigi Becali a vorbit astăzi despre o „convenție” cu Mihai Rotaru, omologul de la CSU Craiova, astfel încât roș-albaștrii să câștige titlul, iar oltenii să prindă locul 3, informează fanatik.ro.

Nu puțini sunt oamenii din fotbal care spun că play-off-ul din sezonul acesta este cel mai echilibrat de la înființare. Lupta la titlu a rămas doar între Farul și FCSB în ultimele trei etape. CFR Cluj păstrează șanse matematice, însă doar un miracol îi va face pe ardeleni să-și apere cele cinci titluri consecutive.

Gigi Becali a recunoscut că remiza dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa cu numărul 7 i-a dat o mână de ajutor FCSB-ului. Dacă va câștiga împotriva Farului în următoarea rundă, Universitatea Craiova ar egala la puncte pe CFR Cluj și i-ar da o mână de ajutor FCSB-ului în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, FCSB dacă va învinge campioana, iar Farul va pierde ar egala la puncte liderul și le va permite oltenilor să spere la locul 3. Gigi Becali a dezvăluit la ultima ieșire publică ce înțelegere a pus la cale cu Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie.

„Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: ‘Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te urc locul 3”,

a declarat Gigi Becali.

Mihai Rotaru a răspuns: „Eu bat Farul sigur, tu bați CFR”

Mihai Rotaru a venit cu o altă propunere pentru Gigi Becali, însă varianta patronului oltenilor s-a dovedit a fi imposibilă. În cele din urmă, cei doi finanțatori au ajuns la un numitor comun. La final, Gigi Becali a subliniat nota ironică a discuției cu patronul.

El mi-a zis: Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3’. Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj. Mi-a răspuns: ‘A, da. Păi bine atunci, eu bat Farul sigur, tu bați CFR sigur

„Da, bă, eu bat sigur CFR, bate tu Farul sigur’. Bine, sunt glumele noastre, vă dați seama. E om de calitate”,

a mai spus Gigi Becali. 

În prezent, CSU Craiova este a patra echipă din play-off, cu 36 de puncte, 3 sub CFR Cluj. FCSB ocupă a doua poziție, cu 43 de puncte, 3 sub Farul.

După meciurile din etapa 8, Universitatea Craiova va mai juca în deplasare cu Rapid (etapa 9) și acasă cu Sepsi OSK în epilogul play-off-ului.

Exit mobile version