Ștefan Baiaram, amendat pentru gestul din meciul cu FC Argeș. Reacția fermă a lui Mihai Rotaru

Universitatea-Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Ștefan Baiaram a înscris în meciul dintre Universitatea Craiova și FC Argeș, scor 3-0, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Cu toate acestea, mijlocașul de bandă va fi amendat de club.

Aseară, Ștefan Baiaram a intrat pe teren în minutul 64, în locul lui Andrei Ivan. A înscris în minutul 84, cu un șut din careu, după ce a scăpat singur cu portarul. A fost al patrulea său gol în acest sezon.

Ștefan Baiaram a fost criticat de antrenor și de patron pentru un fault dur comis în minutul 90. Mijlocașul putea să fie eliminat pentru o intrare asupra lui Alin Dobrosavlevici, la mijlocul terenului. Arbitrul partidei, Istvan Kovacs, i-a acordat doar cartonașul galben.

„A luat amendă direct de la mine, pentru că amenzile date de mine sunt mult mai mari. Direct după meci, a luat o amendă mare, mare. Nu se poate așa ceva, nu e acceptabil la Universitatea Craiova, acela a fost un gest care nu face cinste unui fotbalist.

Singurul lucru care m-a rugat Ștefan e să-l las până intră salariul, pe 15. Am vorbit cu el și mi-a zis că îi pare foarte rău, a zis că e sigur că nu se va mai întâmpla așa ceva. Nu mă deranjează să ia cineva un galben sau un roșu, dar pe motive de joc, nu pe agresiune”,

a spus Mihai Rotaru la Pro X.
Exit mobile version