Statistică îngrijorătoare pentru Universitatea Craiova: de ce derby-ul cu FCSB ar putea fi un adevărat fiasco

fcsb-u-craiova

foto romaniatv.net

Universitatea Craiova a alternat rezultatele foarte modeste cu cele acceptabile după pauzele rezervate echipelor naționale. FCSB, în schimb, a defilat, reușind chiar și o serie fabuloasă de 20 de partide fără eșec. 

Derby-ul etapei, FCSB – Universitatea Craiova, vine după o pauză de două săptămâni rezervată naționalelor. Iar asemenea întreruperi, se știe, afectează ritmul echipelor de club. Mai ales că, în cazul de față, vorbim și de două grupări care au dat mulți jucători la loturi. 

Este posibil ca întreruperea Ligii 1 să „rupă” o serie proastă, cazul fericit, sau, dimpotrivă, să scoată o formație de pe un trend pozitiv

Pesimism total în tabăra Craiovei înaintea meciului cu FCSB

Fundaşul Universităţii Craiova, Paul Papp, spune că ar fi „o minune” dacă formaţia din Bănie ar obţine un rezultat pozitiv în derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

Paul Papp ia în calcul problemele de sănătate pe care el şi colegii săi le-au avut în ultima săptămână, majoritatea fiind la pat, cu febră mare, starea fizică nefiind nici acum la nivelul dorit.

Trupa lui Reghecampf a traversat o ultimă perioadă dificilă, după ce tehnicianul oltenilor nu s-a putut baza la antrenamente pe mai mulți fotbaliști din lot. Nouă dintre ei au fost convocați la echipele naționale, în timp ce o bună parte dintre cei rămași în Bănie nu s-au putut pregăti conform programului stabilit, acuzând simptome de gripă. 

În acest context, misiunea oltenilor la partida de duminică seara este una mai mult decât dificilă, aspect recunoscut inclusiv de fundașul Paul Papp, care nu își pune mari speranțe înainte acestui duel.

„La ce s-a întâmplat săptămâna trecută, ar fi o minune să câştigăm punct sau puncte. Nu ne-am pregătit foarte bine, nu am avut multe antrenamente şi cred că da, ar fi o minune. Eu mă simt mai bine, dar am avut câteva zile foarte grele, cu febră 40 de grade, am stat doar în pat.

Sper ca la ora meciului să fiu 100% şi să pot da totul pentru echipă. Ne aşteaptă un meci destul de dificil, cu o echipă bună a campionatului nostru. Sunt în faţa noastră în clasament, iar noi ne dorim să îi prindem din urmă. Cred că va fi un spectacol frumos”,

a declarat Paul Papp.
Exit mobile version