Sorin Cârțu, singurul candidat la președinția Universității Craiova. Obiectivul stabilit

sorin-cartu

foto realitateasportiva.net

Sorin Cârțu, actualul președinte al Universității Craiova, și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat. Sorin Cârțu este primul candidat înscris la alegeri. Conform calendarului clubului, se mai pot depune candidaturi până marți, 15 martie.

Sorin Cârțu a fost jucător al echipei între 1973 și 1989. A fost antrenor și director tehnic al echipei în mai multe mandate.

„Am câștigat campionatul cu echipa sufletului meu din postura de jucător și antrenor, iar acum îmi doresc să reușesc acest lucru și în noul mandat de președinte al Universității Craiova. Sunt convins că împreună, suporterii, managementul și echipa, vom reuși să îndeplinim acest obiectiv la care întreaga Oltenie visează de mai bine de 30 de ani”,

a declarat Sorin Cârțu, pentru site-ul oficial al clubului.

Viitorul președinte al Universității Craiova va fi ales pentru o perioadă de doi ani, după care se va trece la un mandat valabil pe patru sezoane.

Locul 2 și Cupa României, obiectivele trasate de Cîrțu, echipei

Sorin Cîrțu spune că diferența de 11 puncte care îi desparte pe olteni de liderul clasamentului în Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj, nu este una de speriat și că ea poate fi recuperată.

Însă, pentru a fi în ton cu realitatea din fotbalul intern, acesta crede că locul 2 la finalul sezonului și câștigarea Cupei României sunt obiectivele pe care alb-albaștrii trebuie să se focuseze.

”Sunt 11 puncte până la CFR, dar în fotbal se pot întâmpla multe. Eu zic că locul 2 este abordabil și este un obiectiv plauzibil. Trebuie să luăm în calcul acest obiectiv. Plus câștigarea Cupei României. Pe hârtie noi suntem favoriți, dar trebuie să și transcriem acest lucru și să profităm de calitatea lotului. În momentul acesta noi ne propunem un loc 2 care ar fi trebuit să fie clar al nostru”,

a anunțat Cîrțu.
Exit mobile version