Sorin Cârțu, critici dure la adresa lui Mirel Rădoi: „Nu e bine!”

mirel-radoi-sorin-cartu-universitatea-craiova

foto playsport.ro

Sorin Cârțu a lansat primele critici dure la adresa lui Mirel Rădoi, nemulțumit de prestația oltenilor cu Farul Constanța. Oltenii au obținut 3 puncte esențiale, după un show total, în care gafele antologice și golurile de generic tv și-au făcut loc în ambele tabere.

Oficialul trupei din Bănie l-a lăudat pe Jovan Markovic, autor a două goluri, dar a semnat și problemele defensive ale grupării.

Problema lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova, descoperită de Sorin Cârțu

Sorin Cârțu a fost nemulțumit de ușurința cu care echipa a primit gol, chiar pe axul central, asta în condițiile în care Rădoi abordează o tactică 3-4-3, care presupune 3 apărători centrali, și i-a acuzat pe fotbaliști de superficialitate.

”Din cauza acestor tipuri de meciuri m-am lăsat de antrenorat. Nu pot să mai albesc, dar se pot întâmpla altele. Nu intru într-o analiză, dar nu e bine, jucăm cu trei fundași centrali și luăm goluri pe axul central. Sunt și jucători cu mare experiență. Avem un defect mare, o superficialitate în joc”

a spus Sorin Cârțu.

Oficialul oltenilor a oferit și exemplul returului cu Hapoel Beer Sheva, în care Universitatea Craiova a reușit să deschidă scorul în minutul 104, doar pentru a fi egalată la faza imediat următoare. Cârțu a solicitat mai multă strictețe din partea antrenorului, pentru a evita asemenea situații pe viitor.

„Și la Beer Sheva am dat gol în 104 și am primit în 105. Nici nu am intrat bine în teren și era deja 1-0 pentru Farul. În momentul în care rezolvăm aceste probleme, sigur ne putem îndeplini obiectivele. Aș vrea ca Rădoi să fie foarte strict în tot ceea ce le cere jucătorilor”,

a declarat Cârțu, la Digi Sport.

De la numirea pe banca Universității Craiova, Mirel Rădoi a adunat 7 partide la timonă, dintre care 4 au fost victorii, 2 remize și o înfrângere.

Exit mobile version