Sorin Cârțu, anunț de ultima oră despre viitorul lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Sorin-Cartu-Mirel-Radoi

foto realitateasportiva.net

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit despre situația lui Mirel Rădoi la echipă după eșecul cu FCU Craiova 1948. Universitatea Craiova a cedat pentru prima dată în derby-ul cu FCU Craiova 1948, scor 0-2, iar Mirel Rădoi este deja sub presiune.

Ultimele sale decizii, inclusiv pedepsirea unor jucători, în frunte cu Andrei Ivan, nu par să dea roade. Iar echipa nu se exprimă așa cum și-ar dori fanii și conducerea.

Sorin Cârțu a admis că Universitatea Craiova are o cădere inexplicabilă la începutul reprizei secunde, situație care se repetă deja la multe meciuri.

Deși admite problemele de la echipă, Sorin Cârțu insistă că nu se pune problema ca Mirel Rădoi să fie demis. Asigură că antrenorul are sprijin total din partea conducerii, dar că echipa are mare nevoie de victorii în următoarea perioadă.

„Trecem printr-o perioadă, s-a întâmplat la meciul ăsta. Au meritat să câștige, au jucat mai bine. Prima repriză am avut câteva situații bune și poate dădeai o altă turnură. În repriza a doua au jucat peste și nu mai avem ce să comentăm. Victorie pe deplin meritată pentru ce s-a întâmplat în repriza a doua”

a declarat Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu, anunț de ultima oră despre viitorul lui Mirel Rădoi

„Sunt două goluri primite după pauză, până în minutul 60. A nu știu câta oară când echipa iese de la pauză după o repriză în care am dominat și până în minutul 60 primim două goluri. Să o rezolv eu din birouri? Și antrenorul încearcă asta, probabil și jucătorii”

„Nu este nici 0,00… postul lui Rădoi amenințat. O să analizăm, știm pe unde sunt problemele. Într-o înfrângere sunt mai mulți vinovați, participăm toți cum ne place și la victorii. Au fost punctele pe care le-am avut în mână cu Rapid și cu Târgoviște și acum s-a întâmplat asta”,

a explicat Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Sorin Cârțu a recunoscut că a fost afectat de înfrângerea contra rivalei și că a evitat să urmărească reacții după CS Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 0-2.

Exit mobile version