Sorin Cârțu a lămurit situația conducerii Universității Craiova, după venirea lui Marian Copilu

Foto: Colaj Digi Sport

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj, a fost numit în funcția de președinte executiv la Universitatea Craiova, club care avea deja un președinte, în persoana lui Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu a anunțat că nu are nicio problemă să colaboreze cu Marian Copilu, dar a precizat că viitorul său la Universitatea Craiova este incert, având în vedere că urmează alegeri pentru funcția de președinte.

Contractul lui Sorin Cârțu cu Universitatea Craiova expiră la 15 martie.

Cârțu: ”Nu mă simt lezat de această venire la club”

„Nu suntem în concurență, eu cu Marian. El este într-un sector executiv, eu sunt exact ce am fost și până acum. Nu e nicio greșeală dacă se adresează cineva cu ‘președintele Universității Craiova’, asta e poziția mea. Nu mă simt lezat de această numire pe care a făcut-o domnul Rotaru, cu Marian Copilu. Eu am cerut responsabilități limitate în club, să nu creez nu știu ce. Dacă voiam, antrenam în continuare. Dar voiam o altă poziționare. Clubul mi-a dat exact ce am negociat. Nu am niciun fel de stres sau supărare. În plus, pe 15 martie se termină contractul meu. În situația în care vor să mai continuăm, e OK. Dacă nu, ne strângem mâinile și fiecare cu treaba lui. Am fost alături de proiectul ăsta din secunda unu”

a spus Sorin Cârțu la Pro X.

Cu Marian Copilu la cârmă, Universitatea Craiova speră să prindă play-off-ul și să obțină o clasare cât mai bună la finalul sezonului.

După 21 de etape, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf se află pe locul 5, cu 32 de puncte, la egalitate cu pozițiile 5 și 6, ocupate de Farul, respectiv Rapid.

În prima etapă din 2022, Universitatea Craiova va primi vizita Rapidului, sâmbătă, de la 20:00.

Exit mobile version