Situație dificilă pentru Universitatea Craiova! Anunțul făcut de Mihai Rotaru

Universitatea-Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Sezonul regulat este pe cale să se încheie și se cunosc deja 5 dintre cele 6 participante în play-off. Ultima echipă se va decide în urma ”finalei” Sepsi – U Craiova 1948, programată joi, de la ora 21:00.

Patronul Universității Craiova, Miahi Rotaru, a dezvăluit că „leii” au fost loviți puternic de gripă. 7 jucători se resimt înainte de meciul cu FCSB.

Mihai Rotaru a dezvăluit că „leii” au evoluat în condiții speciale la meciul cu UTA.

„Au fost șapte jucători cu viroză foarte urâtă. Patru dintre ei au fost grav, spre foarte grav: Andrei Ivan, Mateiu, Djoko și Ndong. Ei au fost chiar serios afectați”.

a declarat Rotaru.

Andrei Ivan a trecut prin momente foarte dificile

„A spus că nu mai poate. Nu se putea antrena de două zile. A fost pur și simplu erou în acel meci. Faptul că s-a pus la dispoziția echipei, a făcut eforturi supraomenești ca să termine acest meci spune ceva”

„La fel Mateiu, Raul Silva și Rivaldinho, dar mai ușor”

a mai spus Mihai Rotaru.

Patronul Universității este sigur însă că jucătorii vor reuși să recupereze pentru meciul cu FCSB. Mai sunt însă și alți jucători cu probleme medicale: 

„Eu zic că își vor reveni. Așteptăm raportul doctorului. Vătăjelu are o problemă la gleznă, vom vedea, sperăm să fie OK”

a adăugat Rotaru.

Eugen Neagoe, dezvăluiri incredibile după Universitatea Craiova – UTA Arad

 Eugen Neagoe a dezvăluit că elevii lui s-au confruntat cu probleme medicale înainte de joc și chiar nu își explică cum au reușit aceștia să evolueze în cadrul întâlnirii cu UTA.

„În primul rând, vreau să îi felicit pe băieți, pentru că au dat dovadă de mare caracter în această seară. Aș vrea să remarc câțiva jucători care au avut probleme medicale înainte de acest joc”

„Andrei Ivan a avut temperatură, frisoane, nici nu știu cum a jucat. Mateiu, la fel. Crețu, nici el nu e sută la sută, cu gheață la picior. Baiaram, la fel, vine după o operație destul de complicată. O spun acum, nu am spus-o înainte de joc, nu am vrut să îmi caut alibiuri. Băieții merită felicitări!”

a spus Eugen Neagoe.
Exit mobile version