Simona Halep, prima reacție după victoria cu Sorana Cîrstea. Unde crede că s-a făcut diferența

Simona-Halep-Sorana-Cirstea-Indian-Wells

foto prosport.ro

Simona Halep a învins-o, scor 6-1, 6-4, pe Sorana Cîrstea, în optimile de finală de la Indian Wells. Simona a transmis că s-a simțit ”ca acasă” pe terenul din California și că victoria în două seturi a fost adusă de încrederea pe care a simțit-o în propriile forțe.

Simona Halep a recunoscut că a fost dificil să joace împotriva unei românce, dar a încercat să privească meciul ca pe unul obișnuit.

”M-am simțit foarte bine aici, e ca acasă, a fost o plăcere să joc în fața fanilor. Joc cel mai bun tenis al meu aici. Nu a fost un meci ușor, e mereu dificil să joci împotriva unei românce, dar am încercat să tratez meciul ca pe unul normal și cred că m-am descurcat destul de bine. M-am simțit încrezătoare pe tot parcursul meciului și am reușit să-l închid în două seturi”,

a declarat Simona Halep.

Petra Martic adversara din sferturi

În sferturile de finală de la Indian Wells, Simona Halep va juca împotriva Petrei Martic, care a trecut de Liudmila Samsonova.

Pentru Simona Halep, a fost a patra confruntare cu Sorana Cîrstea și, după meciul de la Indian Wells, scorul la ”directe” a devenit 2-2.

Exit mobile version