Sepsi – Universitatea Craiova – Meci tare la Sf. Gheorghe!

Sepsi-U-Craiova

foto prosport.ro

Sepsi Sf. Gheorghe nu a început anul cu dreptul, după ce în ultimele două etape ale lui 2021 a legat două remize consecutive, cu FC Argeș și FCSB. Covăsnenii au pierdut în meciul din deplasare cu FC Botoșani, 0-1. 

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după victoria cu Rapid, 1-0, de pe „Ion Oblemenco”, asta după ce încheiase anul cu o serie de șapte meciuri consecutive fără victorie în campionat. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus datorită golului lui Elvir Koljic.

Înainte de duelul direct, Sepsi se află pe poziția 10 în clasament, cu 26 de puncte, și ar putea urca un loc, în cazul unei victorii, cel puțin până la meciul cu UTA, care se află pe locul 10.

Oltenii se află pe 5 în clasament, cu 35 de puncte și ar putea urca cu o poziție, cel puțin până la meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani.

În meciul tur, partida s-a încheiat 1-1, după ce Fofana a marcat pentru gruparea pregătită de Cristiano Bergodi în prezent, sub comanda lui Grozavu atunci, în timp ce golul oltenilor, pregătiți de Reghecampf, a fost marcat de Gustavo. 

Exit mobile version