Sepsi – Universitatea Craiova. Eugen Neagoe vrea titlul în acest sezon

Eugen-Neagoe-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Sepsi – Universitatea Craiova. Eugen Neagoe vrea titlul în acest sezon. ​Sepsi – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 5-a din play-off, este programat, vineri, 21 aprilie, de la ora 20;30, la Sf. Gheorghe.

Sepsi şi Universitatea Craiova deschid ultima etapă a turului din play-off cu o partidă importantă doar pentru oaspeţi, care încă mai speră la un loc 3, care să le permită accesul în Conference League (locul 4 merge în Europa doar dacă CFR Cluj va câştiga Cupa României).

Sepsi este pe locul 6, cu 24 de puncte, la 13 puncte distanţă de ultima poziţie a podiumului, ocupată de FCSB, şi vine după o înfrângere suferită pe terenul lui CFR Cluj, după ce a condus, scor 1-2.

Echipa lui Cristiano Bergodi are o victorie şi trei eşecuri în play-off, iar cel mai bun marcator al covăsnenilor este Vitalie Damaşcan, cu 10 goluri în acest sezon din SuperLiga.

Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 32 de puncte, cu patru mai multe decât Rapid, echipă care vizează, de asemenea, accesul în cupele europene şi pe care tocmai a învins-o în etapa precedentă, acasă, scor 3-1.

„E o deplasare complicată, ştim foarte bine echipa din Sfântu Gheorghe, o echipă cu jucătorul valoroşi, care joacă destul de agresiv acasă, dar sper eu să câştigăm cele trei puncte. Este foarte important pentru noi să continuăm evoluţia bună pe care am avut-o în acest play-off”,

a declarat Eugen Neagoe.

Sepsi – Universitatea Craiova. Eugen Neagoe vrea titlul în acest sezon

Antrenorul Universității Craiova speră ca jucătorii săi să nu risipească în meciul cu Sepsi OSK efortul depus în victoria cu Rapid din etapa trecută:

„Băieţii sunt conştienţi de importanţa jocului. Dacă nu vom reuşi să câştigăm la Sfântu Gheorghe e păcat de munca şi efortul pe care le-am făcut în jocul cu Rapid. Sunt convins că au înţeles mesajul meu şi că vom arăta foarte bine”.

Fost antrenor la Sepsi OSK, Neagoe se aşteaptă la o replică dură din partea echipei din Sfântu Gheorghe.

„Sincer nu cred că sunt concentraţi mai mult pe meciurile de cupă, au multe zile la dispoziţie. Nu cred că îşi vor menaja jucătorii, cred că sunt şi ei focusaţi să câştige acest meci. Noi trebuie să avem o atitudine corectă şi atunci toate lucrurile vor fi în regulă”

„Sepsi este o echipă bună, îi cunosc pe oamenii de acolo, sunt oameni de onoare, îşi respectă adversarii, dar respectă fotbalul, pentru că toate meciurile s-au jucat doar pe teren. Sunt sigur că toate toate meciurile le vor juca cu dorinţa de a demonstra că merită să fie în play-off”, 

a spus Eugen Neagoe.
Exit mobile version