Sepsi Sf. Gheorghe – Universitatea Craiova. Absențe importante pentru aces joc. Ce mesaj le-a transmis Mirel Rădoi jucătorilor

Sepsi-Universitatea-Craiova-Mirel-Radoi

foto prosport.ro

Mirel Rădoi își dorește să obțină cele trei puncte împotriva celor de la Sepsi OSK, iar Universitatea Craiova să bifeze a treia victorie consecutivă în SuperLigă.

Oltenii traversează o perioadă bună în SuperLigă, iar Mirel Rădoi speră să continue seria de victorii din ultimele două etape. Sepsi OSK – Universitatea Craiova se va juca sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Mirel Rădoi se așteaptă la o misiune dificilă împotriva celor de la Sepsi, chiar dacă covăsnenii nu traversează cea mai bună perioadă. Trupa antrenată de Cristiano Bergodi vine după trei înfrângeri consecutive în SuperLigă și ocupă poziția a opta a clasamentului, cu 19 puncte.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultat și de lot. O echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența, jucători de echilibru pentru echipă. Au o organizare atât defensivă și ofensivă foarte bune, cu trasee bine stabilite”,

a spus Mirel Rădoi.

Ce mesaj le-a transmis Mirel Rădoi jucătorilor

Rădoi a declarat că moralul și încrederea oferită de victorii nu este îndeajuns pentru o echipă, care vrea să ajungă în play-off. Antrenorul le-a transmis elevilor săi că trebuie să muncească, pentru a se menține la același nivel.

„Dacă vorbim doar despre moral și încredere, nu este de ajuns pentru o echipă, care vrea să fie în primele șase din România și după acea să spere la mai mult. Avem nevoie nu doar de moral și încredere, iar în momentul în care reușim să legăm victorii trebuie să muncim din ce în ce mai mult, pentru a rămâne la același nivel”

„În pregătirea antrenamentelor și în discuțiile noastre nu au fost foarte multe de schimbat, probabil a contat că am încercat să facem pasul următor la nivel de echipă în consolidarea principilor de joc. Poate că aici am avut nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru omogenitate și pentru jucători să înțelegă anumite lucruri”,

a mai spus Mirel Rădoi.

Absenţe importante pentru acest joc

Mirel Rădoi nu va putea miza în acest meci, pe lângă Elvir Koljic a cărui situaţie este foarte delicată, pe Nicuşor Bancu – suspendat şi nici pe Andrei Ivan – nerefăcut după accidentare.

„Nicuşor e suspendat, Andrei are încă probleme medicale şi nu vrem să riscăm în acest moment cu el, pentru că nici nu este un meci capital şi ar putea să stea după aceea o periaodă mai lungă. În plus avem 26 de jucători, nimeni nu este rezervă şi nimeni nu este sigur de locul lui”

„Poate că la un moment dat toată lumea zice că folosim această propoziţie, că nu există titulari şi rezerve, dar la noi aţi văzut că în meomentul de faţă toţi jucătorii care sunt în lot, exceptându-l pe juniorul Danciu, toată lumea a început ca titular cel puţin o partidă“,

a menţionat antrenorul Ştiinţei.
Exit mobile version