Ședință la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru le-a dat ultimatum jucătorilor și lui Reghecampf

mihai-rotaru-si-laurentiu-reghecampf

foto fanatik.ro

Ultimul loc în Conference League va fi disputat între Universitatea Craiova şi FC Botoşani, meci programat vineri, de la 20:30. Oltenii au ratat toate obiectivele în final de sezon. Înfrângerea cu FCSB le-a dinamitat şansa la locul doi în campionat, iar apoi a venit eliminarea din semifinalele Cupei României după un eşec cu Sepsi.

Universitatea Craiova a ajuns în neplăcuta situaţie de a juca meci decisiv pentru barajul de Conference League. Oltenii vor întâlni FC Botoşani, formaţie pe care nu au reuşit să o învingă în actuala stagiune.

Şedinţă furtunoasă în vestiar

Înaintea meciului, în vestiarul Universităţii Craiova a avut loc o şedinţă furtunoasă. Mihai Rotaru le-a transmis lui Laurenţiu Reghecampf şi jucătorilor că este foarte dezamăgit de parcursul din ultima vreme al echipei, potrivit fanatik.ro.

Finanţatorul oltenilor le-a dat ultimatum lui Reghe şi jucătorilor. Ori câştigă meciul cu FC Botoşani, ori pleacă. De altfel, Laurenţiu Reghecampf are postul ameninţat la Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru are deja în minte un nume de antrenor care ar putea prelua gruparea din Bănie în cazul plecării lui Laurențiu Reghecampf. Este vorba despre Mirel Rădoi, fostul selecționer al echipei naționale, informează fanatik.ro.

Singurul impediment este contractul lui Reghecampf, scadent vara viitoare. Iar clauza de reziliere unilaterală este importantă: 300.000 de euro. Dar la fel de importantă este și clauza că părțile se despart dacă Craiova ratează Europa!

În cazul în care ratează calificarea în cupele europene, Mihai Rotaru s-ar putea despărți de Reghecampf fără să îi plătească această sumă antrenorului datorită unei clauze incluse în contractul acestuia.

În ultima perioadă s-a vehiculat că Laurențiu Reghecampf va pleca la finalul acestui sezon de la Universitatea Craiova, însă tehnicianul a negat vehement acest lucru.

Exit mobile version