Se aprinde derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, mesaj înainte de meci

Mihai-Rotaru

foto gds.ro

Meciul FCSB – Universitatea Craiova este derby-ul etapei cu numărul 26 din Liga 1 și se va juca duminică, pe Arena Națională. FCSB ocupă locul trei în Liga 1, cu 47 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă poziția a cincea, cu 44 de puncte.

Mihai Rotaru nu se teme înainte de meciul cu FCSB. Finanțatorul de la Universitatea Craiova a amintit de victoria oltenilor din tur, 2-1, pe „Ion Oblemenco”, și-a amintit și de penalty-ul controversat primit de Compagno după un duel cu Nicușor Bancu.

„Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. I-am bătut fără drept de apel și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului”

„La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu VAR. De ce nu i-am bate din nou?”

„Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare. Astfel de evenimente, să nu dai roșu, nu cred că se pot repeta pe parcursul unui campionat”, 

a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Universitatea Craiova o poate egala la puncte pe FCSB

Universitatea Craiova este pe locul 5 în SuperLiga, cu 44 de puncte, 11 mai puține decât prima clasată, Farul, care a bătut sâmbătă pe Petrolul. Și cu trei mai puține decât FCSB, adversara din partida de duminică.

Pe locul 2 este CFR Cluj, cu 50 de puncte, în vreme ce locul 4 este ocupat de Rapid, cu 46 de puncte, după remiza cu Mioveni. Mai sunt cinci etape de disputat din sezonul regular, iar apoi se va merge în play-off, de unde nu vor lipsi aceste cinci echipe.

Exit mobile version