Se anunță măsuri dure la Universitatea Craiova. Anunț despre situația lui Eugen Neagoe

Mihai-Rotaru-Eugen-Neagoe

foto playsport.ro

Universitatea Craiova nu a obținut decât o remiză pe teren propriu cu Farul, scor 1-1, în cadrul etapei a opta de play-off în SuperLiga. A fost un nou meci în care trupa lui Eugen Neagoe a dominat categoric, însă a fost lipsită de inspirație în fața porții adverse, lucru remarcat și de Sorin Cârțu.

În cadrul unei intervenții telefonice la Fotbal Club, președintele Universității Craiova a anunțat că Mihai Rotaru urmează să ia o decizie legată de viitorul lui Neagoe pe banca tehnică. 

Speculațiile privind o posibilă despărțire de ”Geană” la finalul sezonul au venit pe fondul faptului că oltenii au șanse mici să mai termine sezonul pe podium.

Eugen Neagoe, viitor incert la Universitatea Craiova

La finalul întâlnirii Universitatea Craiova – Farul 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga, președintele oltenilor Sorin Cârțu s-a arătat mulțumit de jocul echipei sub comanda lui Eugen Neagoe, dar a recunoscut că decizia în ceea ce privește viitorul antrenorului îi aparține patronului.

”Sunt foarte supărat, pentru că aveam speranță. S-a văzut și astă seară că am fi putut să luam trei puncte și să ne păstrăm șansele de loc trei și chiar de locul doi. Obiectivele noastre au fost mărețe, să luăm campionate, cupe”

„Trebuie o analiză pertinentă, fara subiectivism și apoi să luăm anumite decizii. Să îți spun ceva. Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada asta, cu Eugen. Seamănă ca în perioada cu Reghecampf, când am dat multe goluri. Totuși, și atunci ne-a lipsit ceva…”

„Decizia e la patronat, ei spun ce trebuie făcut cu antrenorul. Sunt jucători la care să ne gândim că pot pleca, dar având contract… sunt într-o zonă călduță, le-a convenit. Nu poți da și în jucători. Ce să faci acum?”,

a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Sorin Cârțu: „Un an ratat!”

Președintele Universității Craiova este conștient de faptul că șansele la un loc de cupă europeană au scăzut drastic după remiza cu Farul și din acest punct de vedere consideră că este un sezon ratat.

”Am dominat meciurile cu CFR și FCSB, puteam lua minim opt puncte, nu zic pe toate. Noi am luat doar trei… trebuia să avem încă cinci puncte în plus. Acum avem șanse mici să ajungem în cupele europene. Un an ratat!”

„N-am știut să concretizăm, să fie eficienți în anumite momente decisive. Am dat șansă adversarului. Cum a fost și în această seară. Nu avem tăria, concentrarea și responsabilitatea aia maximă din anumite momente”

„Sunt bulversat la momentul ăsta. Șansele noastre la cupele europene sunt mai mici după jocul de azi. La meciul cu Rapid vor fi două echipe rănite. Suntem dependenți de celelalte rezultate”, 

a mai spus Sorin Cârțu.

Mihai Rotaru se gândește să-l înlocuiască pe Eugen Neagoe cu Laurețiu Reghecampf, potrivit prosport.ro.

Pe lista jucătorilor care ar putea pleca de la Universitatea Craiova în vară sunt Bogdan Mitrea, Ante Roguljic, Ionuț Vînă, Sergiu Hanca, în timp ce Bogdan Vătăjelu și Valerică Găman vor deveni liberi de contract la finalul sezonului 2022-2023.

În etapa a 8-a a play-off-ului, Universitatea Craiova întâlneşte liderul, Farul Constanţa, pe „Ion Oblemenco”, sâmbătă, de la ora 21.30. Antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, spune că îşi doreşte o victorie confortabilă contra liderului, fără să primească gol, fiind convins că va fi un meci spectaculos, aşa cum au fost cele anterioare între Universitatea Craiova şi Farul Constanța.

Exit mobile version