S-au pus în vânzare biletele la România – Elveția. Anunțul FRF

România-Elveția

foto prosport.ro

FRF a pus azi în vânzare biletele pentru meciul România – Elveția, ce se va disputa pe Arena Națională, pe 21 noiembrie. Federația a anunțat că toți copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în cele două tribune.

Partida România – Elveția, din preliminariile Euro 2024, va avea loc marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, potrivit digisport.ro.

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune”

„Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero”

„Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete”, 

precizează federația.

Prețurile biletelor pentru partida România – Elveția:

Partida România – Elveția, din cadrul Grupei I a preliminariilor EURO 2024 se va disputa marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45 pe Arena Națională din București. Pe 18 noiembrie, România va întâlni selecționata Israelului, în deplasare.

Cu 8 meciuri jucate, România ocupă în acest moment primul loc în grupă, cu 16 puncte. Urmăritoarele sale, Elveția (15 puncte) și Israel (11 puncte), au un meci, respectiv două meciuri mai puțin disputate.

Clasamentul în Grupa I

Programul grupei I din preliminariile EURO 2024

15 noiembrie 2023

18 noiembrie 2023

21 noiembrie 2023

România, pe primul loc în grupa I

România a profitat de pasul greșit al Elveției, care a remizat pe teren propriu în compania Belarusului, scor 3-3, și ocupă fotoliul de lider al grupei. În acest moment, elevii lui Edi Iordănescu pot merge la turneul final din Germania din postura de câștigători ai grupei I, însă, la fel, este posibil să rămână acasă.

Pentru a încheia pe primul loc, naționala României trebuie să câștige ambele meciuri rămase de disputat, cu Israel în deplasare și cu Elveția pe teren propriu.

Exit mobile version