Ruptură între Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru. Antrenorul iese la atac după demiterea de la Universitatea Craiova

mihai-rotaru-si-laurentiu-reghecampf

foto fanatik.ro

Ruptură totală între Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru, după ce antrenorul a fost dat afară de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru n-a mai dorit să lucreze cu Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova și l-a înlocuit după un sezon cu Laszlo Balint.

La scurt timp după ce i-a reziliat contractul lui Laurențiu Reghecampf, Mihai Rotaru l-a înțepat pe Reghe cu faptul că antrenorul a fost prezent la diverse podcasturi și nu s-a preocupat așa cum trebuie de echipă.

După ce Mihai Rotaru a trimis săgeți către Laurențiu Reghecampf, antrenorul a ținut să îi răspundă patronului Universității Craiova și a lăsat să se înțeleagă că s-a propus o ruptură în prietenia lor.

Fostul antrenor al oltenilor nu crede că a greșit cu ceva participând la emisiunile TV, de care a fost acuzat imediat după ce a plecat de la Craiova.

„Eu cred că am avut o relație bună cu toată lumea, nu doar cu fanii, iar relațiile ți le faci când ai rezultate și când joci fotbal. În momentul în care îți dorești să câștigi campionate, ai nevoie de un lot puternic. Referitor la reacția lor, nu îmi e străină, întotdeauna au cerut ca cei care se ocupă de club să aducă jucători”

a declarat Reghecampf.

Reghecampf: „Da, eram convins că voi continua la Craiova”

„Da, eram convins că voi continua la Craiova. Am discuţii cu Rotaru, discuţii pentru a aduce jucători care să ridice nivelul lotului, pe poziţiile unde aveam nevoie. La un moment dat, mi s-a reproşat că staff-ul meu nu este bun şi ar trebui să-l înlocuim. Mi s-a părut bizar. Am refuzat. Le-am spus că nu se poate aşa ceva şi dacă este să renunţăm, renunţăm cu toţii”

„Am avut o discuţie cu patronul echipei să păstrăm decenţă, respect, în declaraţii. Se pare că anumiţi oameni care încearcă să stea la căldură se înving singuri, pentru că lucrurile astea o să se vadă”

„Ce treabă are? În timpul meu liber mă pot duce unde vreau. Am anunţat pe cei care se ocupă, ei trebuiau să-l anunţe pe Mihai. Mi se pare total nefair-play tot ce s-a întâmplat la o săptămână după ce am plecat”,

a spus Laurenţiu Reghecamp.
Exit mobile version